Ante Omnia

We Breed for Health
Volgende dekking gepland op:
Let op !! op dit moment is onze wachtlijst voor de Franse Bulldog gesloten. Op zijn vroegst eind 2019 zullen we hiervoor openen.

Mo en Morey


Mo en Amorey onze lieverds wat een heerlijke schatten.

Mo is onze clown van bijna 6 jaar een superintelligente cane corso die heel vindingrijk en ondeugend is en ons elke dag laat lachen. Helaas heeft hij ernstige hd waardoor hij op 1 heup loopt. Momenteel gaat het goed met hem we zijn onder behandeling van een osteopaat en doet Jan dagelijks oefeningen met hem die goed zijn voor zijn spierontwikkeling en coordinatie. Ook krijgt hij supplementen waarvan we hopen dat ze het proces van hd kunnen afremmen. We genieten van elk moment met hem.

Amorey is ons prinsesje van 3 jaar een heerlijk cane corso meisje die het met alles en iedereen kan vinden af en toe een beetje lomp maar dat hoort er nu eenmaal bij. Haar grootste hobby`s zijn eten slapen en veel knuffelen.

Waar Mo is is Morey.

Ons meisje op de leeftijd van 3 jaar, een mooi atletisch lichaam met voldoende hoeking en een rechte rug. 

Onze liefde voor de Cane Corso blijft echter zullen we voorlopig geen plannen meer hebben op het gebied van fokken . Ik blijf me nog steeds verbazen hoe de Nederlandse en Belgische Cane Corso Verenigingen omgaan met de gezondheid van het ras . Het dringt nog steeds niet tot hun door dat er steeds meer ziektes tot uiting komen denk hierbij vooral aan ED, Epilepsie en DCM en blijven ze de rasstandaard het allerbelangrijkste vinden. Helaas zal ook de Cane Corso over een aantal jaren een ras zijn wat vol zit met erfelijke gebreken . Mooie praatjes vullen geen gaatjes.