Ante Omnia

We Breed for Health
Volgende dekking gepland op:
Let op !! op dit moment is onze wachtlijst voor de Franse Bulldog gesloten. Op zijn vroegst eind 2019 zullen we hiervoor openen.

Gracie


Morgen wordt Gracie gebracht door Chantal en Krijn, toch wel wat vlinders in mijn buik. Altijd spannend een puppie in huis. Ons roedeltje is dan wel compleet met vier honden . Franse Bulldoggen zijn dan wel een stuk kleiner maar absoluut niet minder werk. Ik vind ze relatief qua opvoeding en energie moeilijker dan de Cane Corso, mensen vergissen zich daar in en denken daar te gemakkelijk over. Ook bij de Franse Bulldog geld dat je de juiste pup bij de juiste persoon plaatst om teleurstellingen te voorkomen.

Gracie had dus een hele nette rug , niet helemaal vrij er waren 2 minimale afwijkingen te zien maar voor een Franse Bulldog nog een super rugje vooralsnog. Haar 2 broers en zusje waren helemaal vrij van afwijkingen. Daarbij heeft ze een mooi genenpakket en een superkarakter die goed in mijn roedel past dus wij zijn super blij met dit meisje en het vertrouwen van Chantal in ons. Ik zal van de week meer fotos plaatsen van Gracie en dan ook haar rug foto.Deel deze pagina: