Ante Omnia

We Breed for Health
Volgende dekking gepland op:
Let op !! op dit moment is onze wachtlijst voor de Franse Bulldog gesloten. Op zijn vroegst eind 2019 zullen we hiervoor openen.

Ons dagboek


11Gracie (Geplaatst op: 22-11-2018)

Morgen wordt Gracie gebracht door Chantal en Krijn, toch wel wat vlinders in mijn buik. Altijd spannend een puppie in huis. Ons roedeltje is dan wel compleet met vier honden . Franse Bulldoggen zijn dan wel een stuk kleiner maar absoluut niet minder werk. Ik vind ze relatief qua opvoeding en energie moeilijker dan de Cane Corso, mensen vergissen zich daar in en denken daar te gemakkelijk over. Ook bij de Franse Bulldog geld dat je de juiste pup bij de juiste persoon plaatst om teleurstellingen te voorkomen.

Gracie had dus een hele nette rug , niet helemaal vrij er waren 2 minimale afwijkingen te zien maar voor een Franse Bulldog nog een super rugje vooralsnog. Haar 2 broers en zusje waren helemaal vrij van afwijkingen. Daarbij heeft ze een mooi genenpakket en een superkarakter die goed in mijn roedel past dus wij zijn super blij met dit meisje en het vertrouwen van Chantal in ons. Ik zal van de week meer fotos plaatsen van Gracie en dan ook haar rug foto.

... Lees verder

Deel bericht:


Uitslagen dna testen Abby (Geplaatst op: 02-11-2018)

Onze Abby is Embark getest en ook Cystinuria. Ze is drager van DM en Cystinuria wat betekent dat we in de toekomst een vrije partner voor haar zoeken. Nog 4 maandjes wachten en dan volgen de eerste gezondheidsonderzoeken geregeld en betaald door haar fokster. Op deze manier wil ze meer informatie vergaren over hoe een combinatie heeft uitgepakt. Dit gaan wij ook doen bij onze toekomstige gefokte pups. 

Ondanks dat Abby zorgvuldig gefokt is hebben we te maken met een levend wezen en bestaat er ook een kans dat ze niet geschikt is voor de fok ,daarom duimen we erop los.

... Lees verder

Deel bericht:


Misschien , heel misschien...... (Geplaatst op: 02-11-2018)

Volgende week woensdag 7-11-2018 weten we of onze roedel versterkt wordt met nog een Franse Bulldog meisje. Dit hangt af van de xray foto`s van de meisjes hun ruggen. Indien beiden goed zijn komt een pup uit een voor mij zeer interessante en prachtige combinatie. Natuurlijk zijn beiden ouders uitgebreid onderzocht en heeft deze combi een zeer lage coi. Zodra we meer weten zal ik het hier vermelden.

... Lees verder

Deel bericht:


AUB goed lezen (Geplaatst op: 02-09-2018)

We krijgen nog steeds aanvragen voor een Franse Bulldog pup echter verwachten we niet eerder dan 2020 pups van Abby. Natuurlijk is iedereen welkom om kennis te komen maken , echter de lijst is gesloten. Eind 2019 zullen we de wachtlijst openen, we weten dan ook meer over Abby haar gezondheid.

... Lees verder

Deel bericht:


Lezingen (Geplaatst op: 14-08-2018)

In September , November en December staan weer een paar interessante lezingen in onze agenda. Vanessa van Cane Corso kennel Dell "inferno Gallico en ik stropen alle lezingen af. Het is niet alleen leerzaam maar ook gezellig. Zo fijn een vriendin te hebben die dezelfde interesses heeft op het gebied van fokken.

... Lees verder

Deel bericht: