Ante Omnia

We Breed for Health
Volgende dekking gepland op:
Let op !! op dit moment is onze wachtlijst voor de Franse Bulldog gesloten. Op zijn vroegst eind 2019 zullen we hiervoor openen.

Ons dagboek
AUB goed lezen (Geplaatst op: 02-09-2018)

We krijgen nog steeds aanvragen voor een Franse Bulldog pup echter verwachten we niet eerder dan 2020 pups van Abby. Natuurlijk is iedereen welkom om kennis te komen maken , echter de lijst is gesloten. Eind 2019 zullen we de wachtlijst openen, we weten dan ook meer over Abby haar gezondheid.

... Lees verder

Deel bericht:


Lezingen (Geplaatst op: 14-08-2018)

In September , November en December staan weer een paar interessante lezingen in onze agenda. Vanessa van Cane Corso kennel Dell "inferno Gallico en ik stropen alle lezingen af. Het is niet alleen leerzaam maar ook gezellig. Zo fijn een vriendin te hebben die dezelfde interesses heeft op het gebied van fokken.

... Lees verder

Deel bericht:


Onze kleine meid wordt groot (Geplaatst op: 29-07-2018)

Onze Abby groeit gestaag ze weegt nu 10.2 kg. Waarschijnlijk zal ze nog een kilo of 2 bijkomen we gaan het zien. Ze is ook volop aan het wisselen, gelukkig hebben we een hoektand kunnen redden van de achteruitgang. Veel last van de hitte heeft ze niet ,maar omdat we momenteel weinig wandelen heeft ze volop energie en amuseert ze zich in huis en in de tuin. Mo en Morey slapen zowat de hele dag. Ze eet momenteel 450 gram kvv hier blijft ze op staan zolang ze niet te dik of te mager wordt.

... Lees verder

Deel bericht:


Dekbericht Amorey (Geplaatst op: 23-07-2018)

Na lang nadenken hebben we besloten de dekking tot volgend jaar uit te stellen dit is ook het jaar waarin ze zeker gedekt moet worden willen we nog pups van haar , want ze wordt in Januari alweer 4 jaar.

Daar we ons voornamelijk bezig houden met de gezondheid gaan we het anders doen. Volgend jaar meer!!!

... Lees verder

Deel bericht:


Ons Mootje (Geplaatst op: 22-07-2018)

Zoals iedereen wel onderhand weet heeft Mo erg slechte heupen. De laatste weken was hij niet zich zelf. Snel geirriteerd , liever blijven liggen , zich terug trekken, onze Mo was onze Mo niet meer. Dit is voor ons een teken dat hij niet lekker in zijn vel zit en omdat we vinden dat hij wel plezier in het leven moet houden hebben we met de dierenarts overlegd en besloten dat hij metacam moest krijgen. Dit is een onstekingsremmer en pijnstiller. Na 2 dagen zagen we al een groot verschil en zien we nu weer een blije ondeugende Mo.Hij had dus inderdaad pijn en gelukkig is dat nu weer onder controle . Hopelijk blijft het nog langs zo goed gaan.

Hij had in elk geval weer de energie om een kuiltje te graven.

... Lees verder

Deel bericht: