Ante Omnia

We Breed for Health
Volgende dekking gepland op:
Herfst 2018

Ons dagboek
Dappere persoon (Geplaatst op: 27-04-2018)

Gisterochtend kregen we een mailtje van een hele dappere persoon die ons via een fake mailadres onder een fake naam en fake nummer wilde laten weten dat onze honden er niet uitzien en een schande zijn voor het ras. Als ik me niet vergist stond deze persoon te popelen een dekking te doen tussen zijn reu en Amorey. Hoezo schande voor het ras? 

... Lees verder

Deel bericht:


Website wordt bijgewerkt (Geplaatst op: 16-04-2018)

Wij zijn nog hard aan het werk om onze website helemaal bij te werken. 

... Lees verder

Deel bericht:


Dekking Amorey (Geplaatst op: 16-04-2018)

We hopen eind dit jaar Morey opnieuw te laten dekken door Dark Devil Andrax Gold. Helaas is ze de vorige dekking in December met Devil leeg gebleven.

Beide zijn getest op HD ED en heupluxatie. Daarbij is Amorey ook nog OCD vrij en wordt haar hart en ogen(ecvo) opnieuw onderzocht daar de onderzoeken maar een jaar geldig zijn.

 

... Lees verder

Deel bericht:


Propriocepsis (Geplaatst op: 04-02-2018)

Vandaag een lezing gevolgd van Sam Turner over propriocepsis.

Propriocepsis is het bewustzijn van waar je lichaam en ledematen zich bevinden en hoe ze bewegen in relatie tot de omgeving en tot elkaar.

Door het stimuleren van de propriocepsis ontwikkelen honden goede motorieke vaardigheden , coordinatie , balans en het geeft een hond zelfvertrouwen. Daarnaast verkleint het de kans op blessures, in zowel het gewone leven als in de sport

... Lees verder

Deel bericht: