Ante Omnia

We Breed for Health
Volgende dekking gepland op:
Augustus 2019 Amorey

Welkom bij Ante Omnia


Welkom bij ANTE OMNIA , een kleine kennel in het Zuiden van Limburg. 

Wij fokken een enkele keer een nestje met stamboom uit zorgvuldig gekozen combinaties , maar we staan ook open voor een outcross waarbij het doel is vergroten van de genetische diversiteit en terug dringen erfelijke gebreken. Zowel met Amorey als met Abby hopen we een nestje te fokken.

Gezondheid, vitaliteit, karakter en ontwikkeling is onze visie , wij hechten geen waarde aan shows, titels en uiterlijk vertoon. 

Uitspraken als "uit zieke ouders kunnen gezonde pups geboren worden en vice versa " mag nooit een excuus zijn om niet te fokken voor een betere gezondheid. 

Wij vinden de rasstandaard ondergeschikt en bepaalde uiterlijke kenmerken mogen geen reden zijn om (ongezonde)combinaties te maken of geen gedegen gezondheidsonderzoek te laten verrichten. Tenslotte zijn de hond en het baasje hier de dupe van.

Ook vinden wij het zeer belangrijk dat de pups de beste starten meekrijgen,daarom socialiseren wij ze volgens puppyculture. Zij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van pups. 

We breed for health not show !

Neem gerust een kijkje op onze website en heeft u vragen of interesse in een pup van ons neem dan vrijblijvend contact op via de mail, facebook of telefoon.

Met vriendelijke groet

Jan en Jolanda

Wij zijn lid van de duitse rasvereniging de Gesunde Bulldoggen EV. Helaas is er nog geen Cane Corso rasvereniging waar we lid van willen zijn.